
پلان ساده است هیچ اتفاق نوعی در آن نیافتاده عینه پازل سالن هارو کنار هم چیده و از سنتی بودن طراحی خارج نشده! لابی های مرتبط با هر سالن راه روهای عریض خروجی های قابل کنترل رعایت مسائل آکوستیکی و همجواری کاربردی سالن ها از جمله نکته هایی هست که در پلان دیده می شود. حالا به لایه بندی یا همان طبقه های طرح نگاه می کنیم:
طبقه همکف شامل ۴ سالن و دو لاین عبور و مرور اتوبوس حامل شرکت کنندگان و یک سالن بزرگ ستوندار که شاید عنوان لابی داشته باشد. در نیم طبقه همکف خبری از سالن نیست و مراکز خدماتی و اطلاعاتی برای شرکت کنان تعبیه شده است. طبقه اول چند سالن کوچک و یک سالن بزرگ را در خود جای داده به اضافه فضاهای مربوطه همچنین یک رامپ برای رسیدن اتوبوس به این طبقه در نظر گرفته شده است. طبقه اول چون طبقه همکف دارای یک نیم طبقه هست که در آن هم چندین اتاق ملاقات وجود دارد. در طبقه دوم یک سالن کنفرانس بزرگ همراه با یک پارکینگ خودرو تعبیه شده است. شاید خیلی مسائل ریز و درشت در پلان و ارتباطات فضاها وجود دارد اما هر آنچه مارا به خیال می کشاند این پوشش آهن و شیشه است که بر کل مجموعه چون یک پارچه کشیده شده است. گویا در سال ۲۰۱۱ میلادی شروع به ساخت و در سال۲۰۱۵ میلادی از این بنا بهره برداری خواهد شد. پوسته مورد نظر در کارخانه ها ساخته و در سایت احدا، مونتاژ خواهد شد. اسم پوشش سقف ستاره دنباله دار (LA COMETA) نام دارد و طول و عرض آن ۲۰۰ در ۱۴۰ متر و در مجموع ۱۵۰۰۰مترمربع سطح این پوشش هست که چیزی نزدیک به ۴۶ متر از سطح زمین ارتفاع دارد. این بنا از ۲۰ پست نمایشگاهی یک سالن کنفرانس ۱۵۰۰ نفری سالن هایی در مجموع با ۴۵۰۰ صندلی و ۷۳ اتاق ملاقات تشکیل شده است.
معمار این طرح ماریو بلینی(Mario Bellini) هست . آقای بلینی متولد سال ۱۹۳۵ در میلان ایتالیا و در سال ۱۹۵۹ از دانشکده معماری میلان فارغ التحصیل شده اند.
منبع:http://3khat.mihanblog.com
ترجمه توسط آقای محسن پوراکبری از سایتwww.bellini.it
می باشد
ممنونم از لطفتون