با سلام به همه نقش نگاری های عزیز
یکی از ملزومات کار هر معماری نمایش افکارش به مخاطب و یا کارفرماست . برای تحقق این امر فراگیری اسکیس برای به تصویر کشیدن ایده ها امری ضروری است .
و هیچ اسکیسی شکل نمی گیرد مگر اینکه تبحری در ترسیم پرسپکتیو وجود داشته باشد
برای آموزش پرسپکتیو تاپیکی در انجمن نقش نگار در تالار آموزش اسکیس ایجاد کرده ایم که طی جلسات تمرینی به اموزش کامل پرسپکتیو پرداخته شده است
این آموزش ها به همت دوستان گرامی ما در انجمن مانند Karin عزیز تهیه و تعدادی از آنها از بهترین و خواناترین آموزش های موجود در اینترنت جمع آوری شده است که فقط و فقط با تمرین و تمرین و تمرین می تواند تأثیر گذار باشد .
ما با این امید که شاهد فعالیت شما علاقمندان به ترسیم دستی باشیم به ایجاد این تاپیک اقدام کرده ایم بدیهی است که فعالیت های شما راهنمای ما برای ادامه این مسیر و یا توقف آن خواهد بود .
همچنین در بخش جدید انجمن با عنوان انجمن آموزش اسکیس در معماری و همچنین زیر مجموعه های آن شامل گالری آثار اسکیس و کروکی ، آموزش اسکیس و کروکی و آموزش راندو در کنار برگزاری مسابقات دوره ای اسکیس ، سعی داریم به صورتی تخصصی تر از گذشته به این مقوله بپردازیم .
مجدداً عرض می کنم که خواست و اراده و فعالیت شما ادامه این مسیر را مشخص خواهد کرد .
برای ورود به تاپیک های مربوطه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید
تاپیک آموزش ترسیم پرسپکتیو
تاپیک پرسپکتیو
انجمن آموزش اسکیس در معماری
بخش گالری آثار اسکیس و کروکی
بخش آموزش اسکیس و کروکی
برای دریافت آموزش های بیشتر اسکیس و راندو برروی مجموعه زیر کلیک کنید.
فیلم فارسی آموزش اسکیس و راندو با ماژیک – مدرس عمادالدین زند
آموزش اسکیس ، راندو ، کروکی ، پرزانته ، پرسپکتیو و شیت بندی – برای اولین بار در ایران ،حتما ببینید
آموزش فتوشاپ در معماری فارسی – از مفدماتی تا پیشرفته ( اختصاصی شیت بندی )