۴۵ نقشه‌ فرش در همدان به‌روزرسانی شده است


به گزارش خبرگزاری مهر، پیگیری‌های لازم برای بیمه تمامی فعالین حوزه فرش در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: در حمایت از هنر صنعت فرش ۴۵ نقشه به‌روزرسانی شده و ۵۰ نقشه نیز در حال طی فرآیند به‌روزرسانی است.

استاندار همدان تصریح کرد: مقرر شد معاونت امور اقتصادی استانداری، اداره‌کل صمت و اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری «خانه‌ی خلاق فرش» را در مکان مناسبی در همدان راه‌اندازی کنند.

stores

وی با بیان اینکه پژوهش در مورد فرش با همکاری اتاق بازرگانی و اتحادیه فرش و مجموعه مدیریتی استان به صورت مشترک انجام می‌شود، اضافه کرد: در زمینه ثبت جهانی فرش استان در شهرهای ملایر، تویسرکان و کبودرآهنگ اقداماتی صورت گرفته که ثبت جهانی انجام شود.

استاندار همدان تاکید کرد: با توجه به سیاست دولت مردمی ایران قوی، از هنر صنعت فرش در استان حمایت تام و تمام و حداکثری داریم.

وی با بیان اینکه برگزاری یک همایش برای فعالین عرصه فرش، پژوهشگران و کسانی که ایده‌های نوین برای ارتقا کیفیت، افزایش فعالیت اقتصادی و صادرات فرش دارند، مورد تأکید است، اضافه کرد: تدابیر لازم در راستای در اختیار گذاشتن «پشم» به عنوان ماده اولیه فرش برای اتحادیه فرش اتخاذ شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *