
با سلام خدمت شما کاربران گرامی امروز با مطلبی در مورد انسان ، طبیعت ، معماری در تمدن مصر در خدمت شما هستم و امیدوام این مطلب برای شما مفید واقع شود.در ادامه مطلب می توانید پاورپوینت مربوط به این پروژه را دانلود نمایید.پس با من همراه باشید.
یکی از کهنترین و اعجابانگیزترین تمدنهای بشری، تمدن مصر باستان است. این تمدن با بیش از شش هزار سال قدمت، یکی از پر رمز و رازترین تمدنهایی است که انسان تا به امروز با آن ارتباط برقرار کرده است.
در بخش پیوند مصر با نیل، “هردوت” مصر را هدیه نیل نامیده است. نیل از دریاچه حبشه در آفریقا سرچشمه میگیرد. اگر سرزمین مصر را به یک گیاه تشبیه کنیم، رود نیل چون ساقهای است که مواد لازم حیاتی را از طریق ریشه خود که کیلومترها دورتر در جنوب مصر قرار دارد به سایر اجزای این گیاه میرساند.
در عهد کهن سنگی در جایی که امروز ریگزاری انتهای صحرا گسترده شده است، قبایل عهد نوسنگی در هزاره پنجم قبل از میلاد در مصر سکونت داشتند و با ماهیگیری و شکار، گذران زندگی میکردند، ولی در عین حال به کشاورزی و دامپروری نیز میپرداختند. آنان گندم و جو و شاهدانه کشت میکردند و خوک، گاو و گوسفند پرورش میدادند.
در بخش نخستین فرعون مصر آمده است که در جنوب مصر، لوح سبز رنگی متعلق به ۳۱۵۰ سال پیش یافت شده است. این لوح به شکل سپری است که در بالای آن و بین دو نقش گاو، نام پادشاه «نارمر» با عنوان هوروس (خدای آسمانها) و به خط هیروگلیف ابتدایی نوشته شده است.