اخبار

خشکی این سال‌ها و دودگرفتگی شهر از یادمان برده که عاشق پاییز بودیم/ کیانوش غریب‌پور از طراحی پوستر رویداد پاییز- برگ گفت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، کیانوش غریب‌پور، طراح و مدیر هنری پوستر پنجمین رویداد پاییز- برگ گفت: «ساخت هویت پاییز- برگ از جایی ساده‌تر با رنگ‌های تخت و خاموش شروع شد، که به لوگو و لوگوتایپ و پالت رنگی محدود بود. در این حالت مخاطب رویداد را گم می‌کردم و مرکز توجه‌ام هنرمندان لندآرت بود. اما این آگاهی را به من دادند که در این رویداد اصل بر هم‌افزایی با میدان طبیعت و مردم شهر است.»

غریب‌پور در ادامه با نگاهی فنی و هنری افزود: «ابتدا فراموش کرده بودم جعبه رنگ پاییز، تندتر از ایده اولیه من است. انگار خشکی این سال‌ها و دودگرفتگی شهر از یادم برده بود همیشه عاشق پاییز بوده‌ایم. مسیر را عوض کردم؛ چاره در نگاه امپرسیونیستی و ذرات رنگی تند و خالص‌تر بود، هافتون‌های درشت در مقابل کم‌ترین استفاده از جلوه‌های تخت و یکدست.» 

او افزود: «اگر اطلاعات نوشتاری و لوگوهای قد و نیم‌قد نبود حتماً به پوستر نقاشانه‌تری می‌رسیدم اما در طراحی‌گرافیک مشق و مشقت، همین کنار آمدن با چارچوب رسانه است. سهم من از میدان مشقِ پاییز-برگ‌، بازیگوشی زیر پوست انضباط حرفه‌ای بود، همین!» 

گفتنی است پنجمین دوره رویداد هنری پاییز- برگ در مرحله فراخوان است و هنرمندان می‌توانند تا ١٧ آذرماه آثار خود را به دبیرخانه رویداد به نشانی civa.ir  ارسال کنند.

۲۴۲۲۴۲

منبع

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا